Chefkok

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring binnen de horeca en beschikt over kwaliteiten om goed leiding te kunnen geven;
  • Je bent 38 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gastvrij, stressbestendig, collegiaal en hebt passie voor de horeca;
  • Flexibiliteit: je bent bereid om te werken in de avond, in het weekend en tijdens feestdagen;
  • Hands-on mentaliteit: in welke situatie dan ook, jij zet je schouders eronder en gaat voor het best mogelijke resultaat;
  • Je bent positief ingesteld en denkt in oplossingen, niet in problemen.
  • Je kan goed werken in teamverband en kan presteren onder druk.
  • Je hebt leidinggevende skills
  • Je hebt ervaring in het maken van een menu kaart en het uitwerken van recepturen.
  • Je hebt ervaring met het werken van bijvoorbeeld Horeko.
  • Je bent creatief en weet hoe je een gerecht mooi kan opmaken & presenteren.
  • Goede smaakpupillen.
  • Kan goed prijscalculatie maken & scherp op de inkoop.
  • Je bent in het bezit van een leermeester certificaat of bent bereid deze te behalen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie binnen een jong en gedreven team;
  • Een prettige en dynamische werkomgeving.
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Werken binnen een gezellig en gemotiveerd team;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf (afhankelijk van je motivatie en inzet);
  • Fooi boven op je salaris, deze wordt iedere maand verdeeld over de uren die je hebt gewerkt;
  • Mogelijkheid om cursussen of trainingen te volgen om je kennis te verbreden.

Wat ga je doen?

  • Je kan zelfstandig alle onderdelen van de keuken uitvoeren en ondertussen daarbij je team goed aansturen op wat ze moeten doen.
  • Je stuurt het hele team in de uitgifte keuken en mise en place keuken aan.
  • Je zorgt dat de kwaliteit van gerechten altijd hetzelfde zijn.
  • Je kan op de pas staan en aanwijzingen en aansturing geven waar dit nodig is;
  • Je stimuleert en motiveert het team ten alle tijden als ze dit nodig hebben.
  • Je kan werken met HACCP lijsten;
  • Je werkt met ons Horeko systeem en kent de basis standaarden van FIFO werken in onze keuken;
  • Je doet de bestellingen en doet aan prijscalculatie.
  • Je kan nieuwe gerechten maken en recepturen voor uitschrijven.
  • Je bedenkt om de zo veel weken nieuwe specials samen met je team.
  • Je zorgt dat de keuken weer helemaal schoon is aan het einde van de dag.
  • Je bent de voorman van het keukenteam en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid.

Waarom bij Brasserie No.14 werken?

Brasserie No. 14 is een jong en innovatief bedrijf. Wij proberen op een positieve manier ons personeel te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De ontwikkeling van het team staat voorop, wij geloven erin dat dit zich ook vertaald in het plezier en de service naar onze gasten. Het is voor ons belangrijk dat de Brasserie bekend staat als een bedrijf waar jong en oud veel kunnen leren en waar een fijne (werk)sfeer is.