Kok

Waarom bij Brasserie No.14 werken?

Brasserie No. 14 is een jong en innovatief bedrijf. Wij proberen op een positieve manier ons personeel te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De ontwikkeling van het team staat voorop, wij geloven erin dat dit zich ook vertaald in het plezier en de service naar onze gasten. Het is voor ons belangrijk dat de Brasserie bekend staat als een bedrijf waar jong en oud veel kunnen leren en waar een fijne (werk)sfeer is.

Wie ben jij?

  • Je bent een stabiele kracht binnen het team;
  • Je bent beschikbaar voor 24, 32 of 38 uur in de week;
  • Je hebt ervaring in de horeca en werken in een keuken;
  • Je bent gastvrij, stressbestendig, collegiaal en hebt passie voor koken;
  • Je bent flexibel inzetbaar: je bent bereid om te werken in de avond, in het weekend en tijdens feestdagen;
  • Hands-on mentaliteit: in welke suatie dan ook, jij zet je schouders eronder en gaat voor het best mogelijke resultaat;
  • Je hebt basiskennis van snijtechnieken en koken;
  • Je bent positief ingesteld en denkt in oplossingen en niet in problemen;
  • Je kan goed werken in teamverband en kan presteren onder druk.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie binnen een jong en gedreven team;
  • Een prettige en dynamische werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd;
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Werken binnen een gezellig en gemotiveerd team;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf (afhankelijk van je motivatie en inzet);
  • Fooi boven op je salaris, deze wordt iedere maand verdeeld over de uren die je hebt gewerkt;
  • Mogelijkheid om cursussen of trainingen te volgen om je kennis te verbreden.

Wat ga je doen?

  • Je hebt de basistechnieken van snijden en koken onder controle;
  • Je zorgt ervoor dat je recepturen van gerechten zelfstandig kan maken;
  • Je zorgt dat de keuken schoon en opgeruimd is;
  • Je kan de kwaliteit waarborgen en controleren en werkt via het FIFO-systeem;
  • Je kan zelfstandig de keuken opstarten en afsluiten;
  • Je kan meedenken met menu’s en bijgerechten;
  • Je kan zelfstandig gerechten opmaken en op snelheid werken;
  • Je hebt enige kennis van producten en voorbereiding van onze keuken;
  • Je kan de bestellingen opruimen en klaarzetten.

Waarom bij Brasserie No.14 werken?

Brasserie No. 14 is een jong en innovatief bedrijf. Wij proberen op een positieve manier ons personeel te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De ontwikkeling van het team staat voorop, wij geloven erin dat dit zich ook vertaald in het plezier en de service naar onze gasten. Het is voor ons belangrijk dat de Brasserie bekend staat als een bedrijf waar jong en oud veel kunnen leren en waar een fijne (werk)sfeer is.