Werken bij Brasserie No. 14
Bekijk onze vacatures. Brasserie No. 14 is een jong en innovatief bedrijf. Wij proberen op een positieve manier ons personeel te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.
-
Zelfstandig werkend kok
Ben jij de zelfstandig werkend kok die we zoeken? Met ervaring, leidinggevende kwaliteiten en een passie voor de horeca? Wees flexibel, stressbestendig en toon een hands-on mentaliteit, waarbij je zelfstandig de keuken runt en het team motiveert, altijd met een
-
Afwasser
Ben jij de afwasser die we zoeken? Houd je van aanpakken en ben je bereid om flexibel te werken, ook 's avonds, in het weekend en/of tijdens feestdagen?
-
Medewerker bediening
Ben jij de ideale medewerker bediening? Minimaal 16 jaar oud, positief ingesteld en flexibel met een sociaal karakter? Bewaar je kalmte op drukke momenten en zorg je ervoor dat gasten met een glimlach vertrekken, ook op avonden, weekends en feestdagen?
-
Medewerker keuken
Ben jij de medewerker keuken die we zoeken? Snel schakelen, teamspeler, positief denkend, en flexibel, zelfs op avonden, weekends en feestdagen. Jij behoudt de rust, zelfs op de drukste momenten.
-
Kok
Ben jij de kok die we zoeken? Met een passie voor koken, het vermogen om snel te schakelen, een teamspeler met een positieve instelling, en flexibiliteit om ook 's avonds, in het weekend en tijdens feestdagen te werken?
-
Schoonmaak
Ben jij de perfecte aanvulling voor ons schoonmaakteam? Met oog voor detail, verantwoordelijkheidsgevoel, en het vermogen om zelfstandig te werken? Neem het initiatief en draag bij aan een schone en gastvrije omgeving.
-
Open sollicitatie
Staat er geen vacature open op dit moment online die bij jou past? Neem dan vooral contact met ons op en wie weet vinden wij een passende functie voor jou!
-
Stagiaire
Als stagiaire bieden wij jou een prettige en dynamische werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd. Je krijgt een boven marktconforme vergoeding met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitdagende functie binnen ons jong en gedreven team, en doorgroeimogelijkheden naar de keuken of